Aromi – Vastuullisempaa ruokapalvelua

Ratkaisullamme johdat ruokapalvelua tarkalla ja luotettavalla tiedolla sekä tuotat ruokaa ekologisesti hävikkiä hilliten. Pystyt tarjoamaan ateriat läpinäkyvästi kriittisetkin allergiat huomioiden ja erikoisiin ruokavalioihin vastaten.

Automatisoitu palvelunhallinta

Tule tutustumaan, miten ServiceNow:n teknologiaa ja CGI:n kehittämiä ratkaisuja yhdistelemällä voimme auttaa palvelunhallinnan automatisoinnissa virtuaaliagentteja ja koneoppimista hyväksi käyttäen. Esittelemme ständillä myös mielenkiintoisia asiakascaseja aiheen tiimoilta.

Chill-out zone

Rentoutumisalueella vierailijat voivat karata hetkeksi virtuaalitodellisuuteen sekä maistella maan makeimpia makeisia. Karkkidemossa tunnistetaan kehittyneellä analytiikalla Fazer-tuotteita ja selvitetään kävijöiden suosituimmat herkut! Tule kertomaan oma lempikarkkisi botillemme.

Digitaaliset palvelut kaikkien saavutettaviksi

Testaa nykypalvelusi saavutettavuutta ja koe millainen on tulevaisuuden tasavertainen digitaalinen palvelu. CGI:n asiantuntijat kertovat mielellään uuden saavutettavuuslain asettamista vaatimuksista digitaalisille palveluille.

Kaupunkisuunnittelun kolmiulotteinen tulevaisuus

Tulevaisuuden kaupunki suunnitellaan yhdistämällä entistä tarkemmat, kolmiulotteiset nykytilan visualisoinnit kolmiulotteisiin suunnitteluvaiheen mallinnuksiin. Helposti hahmotettavat visualisoinnit tuodaan myös laajan yleisön nähtäville. Tule näkemään, mitä on tulevaisuuden kaupunkisuunnittelu ja kuulemaan mm siitä, miten digitaalisuus avaa mahdollisuuksia aivan uudenlaiseen rakennetun ympäristön kunnon valvontaan.

Ketterillä menetelmillä uutta virtaa toimintaan

Mietittekö voisivatko ketterät menetelmät tuoda uutta vauhtia organisaationne toimintaan tai olisiko nykyisissä toimintatavoissa vielä hiottavaa? Ratkaisu19-tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmaista kiinnostuksesi ketterää kehittämistä/agilea kohtaan. Sen pohjalta saat yhteydenoton, jonka myötä voit varata lyhyen tapaamisen tapahtumaan agile-valmentajamme kanssa. Vaihtoehtoisesti voit tulla keskustelemaan kanssamme ständillemme, ilman ajanvarausta. Keskustelusta saat vinkkejä alkuun pääsemiseen sekä toiminnan kehittämiseen juuri teidän organisaatiossanne.

Kyberturvallisuuden pelillistäminen

Kyberaiheinen demo havainnollistaa pelillistämisen avulla organisaation kyberkipupisteitä. Koe jännittävä kyberympäristö käytännössä.

Liikenteen näköala ja ratkaisut maasta avaruuteen

Tule tutustumaan liikenteen ja logistiikan tulevaisuuden näkymiin. Pääset näkemään, miltä uusi mobiiliajokortti näyttää käytännössä sekä kuulemaan, mitä avaruuspuku tekee Ratkaisu19-tapahtumassa ja miten ilmailun säähavainnointipalvelua on pystytty uudistamaan datan avulla.

NextLab – koeponnista uusia innovaatioita

NextLabissä voidaan testata uusia teknologioita ja niiden soveltuvuutta liiketoimintaan lyhyillä konkreettisilla kokeiluilla. Ketterät kokeilut auttavat paitsi testaamaan mahdollisuuksia myös ponnistamaan ideat projekteiksi.

Optimoi liikkuvaa työtä mobiiliratkaisujen avulla

Mukana™ -mobiiliratkaisumme tarjoavat nopean, kustannustehokkaan ja helpon tavan ohjata ja optimoida liikkuvaa työtä. Ratkaisuja hyödynnetään esimerkiksi pelastus-, hoito-, huolto-, vartiointi-, asennus- ja kuljetustehtävissä sekä liikenneturvallisuuden edistämisessä. Tutustu ratkaisuihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ständillämme.

Paikkaäly osaksi tulevaisuuden liiketoimintaa

Paikkatiedon valjastaminen osaksi liiketoimintastrategiaa avaa organisaatioille täysin uudenlaisia liiketoimintamalleja ja -ympäristöjä. Ilmaise kiinnostuksesi paikkatietoa kohtaan ilmoittautumislomakkeessa, niin otamme sinuun yhteyttä tapaamisehdotuksen (20 minuuttia) tiimoilta. Voit myös sparrata kanssamme spontaanisti ständillämme tavoista hyödyntää paikkaälyä omassa liiketoiminnassanne.

Terveydenhuollon palvelut sujuvammiksi videoanalytiikan avulla

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden terveydenhuoltoon! Tule kokemaan, miten vitaaliarvoja mittaamalla kiireellisen hoidon tarve voidaan arvioida jo ilmoittautumistilanteessa. 
 

Tiekartta älykkääseen teollisuuteen

Näe ja koe konkreettisia esimerkkejä älykkään teollisuuden ratkaisuista. Voit seurata anturipohjaisen tiedon visualisointeja ja valita muun muassa melutason ja ilmanlaadun kannalta parhaat kohtaamispaikat Finlandia-talolla.

Zense – ennakoivaa terveydenhuoltoa

Miltä kuulostaa osallistava henkilöstön hyvinvointi? Zense auttaa ja kannustaa käyttäjää aktiiviseen itsehoitoon samalla, kun se jakaa oleellisen tiedon niin terveydenhuollon ammattilaiselle kuin esimerkiksi yrityksen HR:lle. Näe, koe ja kuule Zense-ratkaisun mahdollisuuksista organisaation hyvinvoinnin edistäjänä.

Älykäs automaatio ja uudenlaiset liiketoimintaympäristöt

Demopisteellä esitellään CGI:n älykkään automaation ratkaisuja robotiikan avulla. Koe, miten voit itse opettaa tekoälyllä varustettua robottia yksinkertaisin elein ja kuule, miten älykkään automaation avulla voi tehostaa yrityksen liiketoimintaprosesseja ja palveluketjuja.