Ratkaisu18-tapahtuma

Ratkaisu18 on seminaari bisnes- ja IT-johdolle, päättäjille ja vaikuttajille.

Ratkaisu18-seminaari järjestetään torstaina 25.1.2018. Tapahtumapäivä alkaa klo 8.30 aamukahvilla Finlandia-talon Piazzalla. Ensimmäinen Keynote-puheenvuoro alkaa klo 9.00 Finlandia-salissa. Seminaaripäivä päättyy cocktail- ja verkostoitumistilaisuuteen klo 16.00-17.00.

Takaisin ylös

Ilmoittautuminen ja peruutus

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittaudu Ratkaisu18-seminaariin 31.12.2017 mennessä ohjelma ja ilmoittautuminen -sivulla. Valitse haluamasi puheenvuorot omaan seminaariohjelmaasi ja siirry ilmoittautumiseen.

Peruuta osallistumisesi klikkaamalla vahvistussähköpostista löytyvää peruutuslinkkiä. Tarvittaessa ota yhteys events.fi@cgi.com.

Takaisin ylös

Sijainti ja sisäänkäynti

Tapahtumapaikka on Finlandia-talo, Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki. Sisäänkäynti on Töölönlahden puolelta ovesta K4 tai Mannerheimintien puolelta ovesta M4 sekä parkkihallista suoraan hissillä 2. kerrokseen.

Takaisin ylös

Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Töölönlahden ja Finlandiatalon pysäköintihalli (Q-Park Finlandia) palvelee autolla saapuvia seminaarivieraita. Pääset parkkihallista suoraan hissillä 2. kerrokseen, jossa on seminaari-ilmoittautuminen. Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta.

Suosittelemme julkisen liikenteen käyttöä. Finlandia-talolle on erinomaiset yhteydet sekä junalla, bussilla että raitiovaunulla. Katso paras reitti ja aikataulu: www.reittiopas.fi

Lue lisää Finlandia-talon sijainnista ja kulkuyhteyksistä.

Takaisin ylös

Tapahtumapäivän ravintolapalvelut

Kahvi ja tee ovat maksuttomia kaikissa Ratkaisu-tapahtuman kahvipisteissä koko seminaaripäivän ajan. Tarjoamme seminaarivieraille suolaisen aamiaisleivän ja lounaan Finlandia-talon lounasbuffetissa klo 11.45-13.00. Lisäksi Finlandia-talon kahvipisteissä on tarjolla maksullisia suolaisia ja makeita kahvileipiä. Klo 16.00-17.00 päätämme seminaaripäivän cocktail- ja verkostoitumistilaisuuteen, jossa tarjoamme osallistujille virkistäviä juomia ja pientä suolaista.

Takaisin ylös

CGI:n ja kumppanien palvelupisteet

CGI:n ajankohtaisia palveluja ja ratkaisuja esitellään teemaalueilla, jotka sijaitsevat Piazzalla, Helsinki-salin lämpiössä sekä sisääntulokerroksessa.

Yhteistyökumppaneidemme kohtaamispisteet löytyvät Piazzalta, josta löydät myös CGI:n infopisteen, joka palvelee koko tapahtuman ajan.

Takaisin ylös

Tapahtumanjärjestäjän yhteystiedot

  • CGI:n markkinointi- ja viestintäjohtaja, seminaarin päävastuu: Jarkko Virtanen, puh. 040 759 3603
  • Ratkaisu-tapahtuman projektipäällikkö: Vera Hallikainen, puh. 050 527 5815
  • Seminaariohjelma ja -puhujat: Heli Hyrkäs, puh. 040 172 1454
  • Tapahtumasivusto, markkinointi ja viestintä: Vera Hallikainen, puh. 050 527 5815
  • Yhteistyökumppanit: Sanni Remonen, puh. 040 727 0203

Voit lähettää tapahtumaa tai ohjelmaa koskevat kysymykset osoitteeseen events.fi@cgi.com.

Lisätietoja CGI:stä ja palveluistamme: www.cgi.fi ja www.cgi.com

Sähköpostiosoitteet muodostetaan etunimi.sukunimi@cgi.com.

Takaisin ylös

Esitysmateriaalit

Puheenvuorojen esitysmateriaalit, joihin saamme julkaisuluvan, julkaistaan sivustolla viimeistään 29.1.2018.

Takaisin ylös