Lataa CGI Ratkaisu18 -tapahtumasovellus

01/25/2018 - 09:33

Kännykkään tai tablettiin ladattava CGI Ratkaisu18 -tapahtumasovellus mahdollistaa tapahtuman seuraamisen aivan uudella tavalla. Helppokäyttöisen tapahtumasovelluksen kautta osallistujat voivat tutustua mm. ohjelmaan, puhujiin, tapahtuma-alueeseen sekä kumppaneihin.

Sovelluksen avulla voi myös seurata #Ratkaisu18 tapahtumaviestintää.

Tapahtumapäivän ravintolapalvelut digitalisoi Aromi

01/23/2018 - 16:02
Mitä Ratkaisu18-seminaarissa on lounaaksi? Minkälaiset ravintoarvot tarjoilujen ruoissa on? Tarjoamme seminaarivieraille suolaisen aamiaisleivän ja lounaan Finlandia-talon lounasbuffetissa, Verandassa. Voit tutustua ruokalistoihin kätevästi Aromin eRuokalista-ratkaisusta.
 

Kyllä digitalisaatiolle, ei pilipalisaatiolle | Business Finlandin blogi

01/23/2018 - 13:16

Business Finlandin blogi

Sanon suoraan, että Suomessa on tehty monta asiaa väärin digitaalisen tulevaisuutemme rakentamisessa, mutta mitään ei ole vielä menetetty. Toisin kuin ennen vanhaan, on pakko heittää hyvästit muiden maiden tekemisten seurailulle ja otettava itse johtava rooli digikehityksessä. 

Näin saat kaiken irti Ratkaisu18-tapahtumasta

01/23/2018 - 11:41

Antti Harjunpään blogi 

Kun yli tuhat digitaalista liiketoimintaa elävää ja hengittävää kokoontuu 25.1.2018 Finlandia-taloon, kannattaa aistit pitää avoimina.

Ratkaisu18-tapahtumassa jaamme näkemyksiä, kokemuksia ja konkreettisia esimerkkejä siitä, miten data ja uudet teknologiat valjastetaan toiminnan tehostamiseen, muutokseen ja kasvuun. 

Kyberriskit hanskassa vai hanskat hukassa? | OP:n blogi

01/23/2018 - 09:43

OP:n blogi

En tiedä ainuttakaan suomalaista yritystä joka ei olisi omaisuuttaan ja toimintaansa vakuuttanut. Henkilöstön vakuuttaminen tapaturman varalla on jopa lakisääteistä. Kyberriskinsä vakuuttaneita yrityksiä toki tiedän, mutta aika harvalukuinen joukko tuo on. Kyberriskit ovat vain niin hyvin hanskassa. Onhan?

Pysy mukana muutoksessa - sujuvoita yrityksesi työprosesseja | ServiceNown blogi

01/23/2018 - 09:22

ServiceNown blogi

Maailma ja digitalisoituva liiketoimintaympäristö muuttuvat huimaa vauhtia. Kuinka pysyä mukana muutoksessa? Meidän mielestämme avainasemassa on tehokkaan työskentelyn esteiden minimoiminen.

Isoveli valvoo, ja niin sen pitääkin! | Oraclen blogi

01/02/2018 - 09:53

Oraclen blogi

Organisaation tärkeiden tietojen turvaaminen on iso vastuu. Yhteiskuntakin velvoittaa organisaatioita vahtimaan arkaluonteisia tietoja yhä tarkemmin, kun uusia henkilötietolakeja ja –asetuksia julkaistaan nopeammin kuin niitä ehtii implementoida.

Jos tietoa ei ole suojattu riittävän hyvin, saattaa tietoa vuotaa järjestelmien ulkopuolelle. Tietovuodot ovatkin olleet viimeaikoina paljon otsikoissa niiden aiheuttamien laajojen vahinkojen vuoksi.

Tekoäly - markkinointihömppää vai oikea muutosvoima? | Microsoftin blogi

12/28/2017 - 12:59

Microsoftin blogi

Kuinka moni on käynyt keskustelun tai kuullut sanottavan, että teknologia ja tekoäly tulevat syrjäyttämään ihmisen työelämässä? Vaikka aiheesta puhutaankin paljon, väitän, että kukaan ei tiedä tarkoin, millainen on tekoälyn todellinen vaikutus yhteiskuntaamme.

Runsauden suunnaton pula! | Hitachin blogi

12/22/2017 - 15:12

Hitachin blogi

Ratkaisu18 vyöryttää jälleen kerran valtavan määrän työkaluja ja asiakasesimerkkejä lavalle ja näyttelyyn. Analytiikkaa, koneoppimista, tiedon manipuloimista ja säilyttämistä monilla tasoilla. Kaiken tämän yllä leijuu muutoksen välttämättömyyden tunne; Mikään liiketoiminta-alue ei voi jäädä tuleen makaamaan tai muuten joku tulee ja jyrää. Digitaalisen transformaation hype on nykypäivän transsitila. Kaikki haluavat jotakin uutta, jotakin jota on vaikea käsin kosketella tai edes kuvitella.

Virtuaalisuus, visualisointi ja vuorovaikutus digitaalisen todellisuuden keskiössä | Stereoscapen blogi

12/22/2017 - 10:31

Stereoscapen blogi

Digitaalisen todellisuuden teknologiat – AR, MR ja VR – mullistavat vuorovaikutuksen ihmisten, ympäristön ja digitaalisen tiedon välillä. Uudet tavat esittää digitaalista tietoa joko reaaliympäristössä (AR ja MR) tai täysin digitaalisessa ympäristössä (VR) auttavat ihmisiä omaksumaan tietoa helpommin, oppimaan nopeammin ja työskentelemään tehokkaammin.

Ymmärrätkö tuottamasi käyttäjäkokemuksen asiakkaan näkökulmasta? | CA:n blogi

12/15/2017 - 09:34
CA Technologiesin blogi
 
Yrityksillä, jotka palvelevat b-c tai b-b asiakkaita on jatkuva kiire kohdata asiakkaitaan. Suurelle osalle yrityksistä perinteiset verkkosivut alkavat olla sekundäärinen kanava, jossa asiakkaat kohdataan. Tulevaisuus on pädeillä, linkattuna sosiaaliseen mediaan ja mobiiliratkaisuihin. Tulevaisuus on kehittyneemmällä tasolla kuin nykyhetki, eikä nykyhetkenkään ratkaisujen käyttäjäkokemusta olla saatu optimoitua.