Ratkaisu18-tapahtuman yhteistyökumppaneiden asiantuntemus ja teknologiaratkaisut ovat keskeinen osa palveluitamme ja asiakasyhteistyötämme. Tule tapaamaan kumppaneitamme Piazzan palvelupisteisiin. Voit myös varata pääkumppaneidemme kanssa henkilökohtaisen tapaamisen ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

Executive Partners

CA Technologies

CA Technologies on maailman johtavia ohjelmistotoimittajia. CA:n ratkaisuilla suunnitellaan, testataan, hallinnoidaan ja varmistetaan yritysten ohjelmistokehitystä, niin hajautetuissa-, pilveen perustuvissa-, mobiileissa kuin mainframe-ympäristöissäkin. CA tarjoaa ratkaisuja mm. ketterän kehityksen, DevOpsin, tietoturvan ja mainframe-ratkaisuiden alueella. Lisätietoa osoitteessa: www.ca.com. Twitterissä @CAinc.

Cisco

Cisco on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Microsoft

Yrityksissä innostavimmat uudet mahdollisuudet liittyvät ennen kaikkea kommunikaation, yhteistyön ja informaation käsittelyn. Voimme aivan uudella tavalla yhdistää asioita ja ihmisiä. Huomisen työntekijöillä on ennennäkemättömät mahdollisuudet valjastaa kaikkialta kertyvää dataa, ja vuorovaikutus elää ja sykkii mitä moninaisimmilla alustoilla. Tutustu Microsoftin Mahdollista -tarinoihin täällä https://blogs.business.microsoft.com/fi-fi/

ServiceNow

ServiceNow makes work better across the enterprise. Getting simple stuff done at work can be easy, and getting complex multi-step tasks completed can be painless. Our applications automate, predict, digitize and optimize business processes and tasks, from IT to Customer Service to Security Operation and to Human Resources, creating a better experience for your employees, users and customers while transforming your enterprise. ServiceNow (NYSE:NOW) is how work gets done. For more information, visit: www.servicenow.com.

Innovate Partners

Hitachi Vantara

Hitachi Vantarassa yhdistyvät tiedontallennuksen, -hallinnan ja -analysoinnin asiantuntijat Hitachi Data Systems, Hitachi Insight Group ja Pentaho. Autamme yrityksiä hyödyntämään tehokkaasti liiketoiminnassa käytettävää dataa ja luomaan uusia innovaatioita. Yhdistämällä huipputeknologian, älykkyyden ja vuosikymmenien alan osaamisen tuotamme tiedonhallintaratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta, hyödyntämään yritysten ja esineiden internetin tuottamaa dataa ja kehittämään uutta liiketoimintaa pitäen kulut hallinnassa.

Oracle

Oracle on maailmanlaajuinen liiketoimintakriittisten pilvipalveluiden toimittaja, joka mahdollistaa kaiken kokoisille yrityksille sujuvan ja turvallisen tien pilvipalvelujen pariin. Oracle Cloud tarjoaa markkinoiden monipuolisimman SaaS, PaaS ja IaaS palvelutarjonnan. Se mahdollistaa integroidun ja yhtenäisen käyttökokemuksen niin kehittäjille, IT johdolle kuin liiketoiminnan vetäjille kustannustehokkaasti ja turvallisesti.