Ratkaisu18-tapahtuman yhteistyökumppaneiden asiantuntemus ja teknologiaratkaisut ovat keskeinen osa palveluitamme ja asiakasyhteistyötämme. Tule tapaamaan kumppaneitamme Piazzan palvelupisteisiin. Voit myös varata pääkumppaneidemme kanssa henkilökohtaisen tapaamisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lue myös kumppaneidemme blogauksia tapahtumapäivän teemoista Uutiset-sivulta.

 

 

Executive Partners

CA Technologies

CA Technologies on maailman johtavia ohjelmistotoimittajia. CA:n ratkaisuilla suunnitellaan, testataan, hallinnoidaan ja varmistetaan yritysten ohjelmistokehitystä, niin hajautetuissa-, pilveen perustuvissa-, mobiileissa kuin mainframe-ympäristöissäkin. CA tarjoaa ratkaisuja mm. ketterän kehityksen, DevOpsin, tietoturvan ja mainframe-ratkaisuiden alueella. Lisätietoa osoitteessa: www.ca.com. Twitterissä @CAinc.

Cisco

Cisco on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Lisätietoja löytyy osoitteesta http://thenetwork.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Microsoft

Yrityksissä innostavimmat uudet mahdollisuudet liittyvät ennen kaikkea kommunikaation, yhteistyön ja informaation käsittelyn. Voimme aivan uudella tavalla yhdistää asioita ja ihmisiä. Huomisen työntekijöillä on ennennäkemättömät mahdollisuudet valjastaa kaikkialta kertyvää dataa, ja vuorovaikutus elää ja sykkii mitä moninaisimmilla alustoilla. Tutustu Microsoftin Mahdollista -tarinoihin täällä https://blogs.business.microsoft.com/fi-fi/

ServiceNow

ServiceNow  sujuvoittaa koko yrityksen työskentelyä. Yksinkertaisten asioiden hoitaminen helpottuu, ja monimutkaiset ja monivaiheiset tehtävät valmistuvat vaivatta. Sovelluksemme automatisoivat, ennakoivat, digitalisoivat ja optimoivat liiketoimintaprosesseja  IT-, asiakaspalvelu-,  turvallisuus-  ja  HR-henkilöstölle.  Lopputuloksena on parantunut tuottavuus ja tyytyväisemmät asiakkaat . ServiceNow (NYSE-tunnus: NOW) on tehokas tapa tehdä töitä. Katso lisätietoja osoitteessa www.servicenow.com

Innovate Partners

Business Finland

Business Finland on ​Tekesin ja Finpron muodostama asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa yhtenäisen palvelupolun innovaatiotoimintaan, kansainvälistymiseen ja investointeihin. www.businessfinland.fi

Hitachi Vantara

Hitachi Vantarassa yhdistyvät tiedontallennuksen, -hallinnan ja -analysoinnin asiantuntijat Hitachi Data Systems, Hitachi Insight Group ja Pentaho. Autamme yrityksiä hyödyntämään tehokkaasti liiketoiminnassa käytettävää dataa ja luomaan uusia innovaatioita. Yhdistämällä huipputeknologian, älykkyyden ja vuosikymmenien alan osaamisen tuotamme tiedonhallintaratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä parantamaan asiakaskokemusta, hyödyntämään yritysten ja esineiden internetin tuottamaa dataa ja kehittämään uutta liiketoimintaa pitäen kulut hallinnassa.

OP

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. OP Ryhmän muodostavat noin 170 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmässä työskentelee 12 000 työntekijää. Ryhmällä on noin 1,8 miljoonaa omistaja-asiakasta ja kaikkiaan 4,4 miljoonaa asiakasta. www.op.fi

Oracle

Oracle on maailmanlaajuinen liiketoimintakriittisten pilvipalveluiden toimittaja, joka mahdollistaa kaiken kokoisille yrityksille sujuvan ja turvallisen tien pilvipalvelujen pariin. Oracle Cloud tarjoaa markkinoiden monipuolisimman SaaS, PaaS ja IaaS palvelutarjonnan. Se mahdollistaa integroidun ja yhtenäisen käyttökokemuksen niin kehittäjille, IT johdolle kuin liiketoiminnan vetäjille kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

STEREOSCAPE Oy

Stereoscapen SMARTSCAPE®-, SHOWSCAPE®- ja PROSCAPE®-ratkaisut mullistavat vuorovaikutuksen ihmisten, tuotteiden ja tuotetiedon välillä. Interaktiivisia 3D-, AR-, MR- ja VR-teknologioita hyödyntävät ratkaisumme auttavat ihmisiä omaksumaan tuotetietoa helpommin, työskentelemään fiksummin, oppimaan nopeammin ja toimimaan yhdessä tehokkaammin. Asiakasyrityksemme hyötyvät kustannussäästöistä, tuottavuuden noususta, uusista keinoista herättää asiakkaiden kiinnostus sekä uusista liiketoimintamahdollisuuksista.