Yhteistyökumppanit

#RenewedBusiness
Tutustu ohjelmaan

Yhteistyökumppanit

Ratkaisu17-tapahtuman yhteistyökumppaneiden asiantuntemus ja teknologiaratkaisut ovat keskeinen osa palveluitamme ja asiakasyhteistyötämme. Tule tapaamaan kumppaneitamme Piazzan palvelupisteisiin. Voit myös varata pääkumppaneidemme kanssa henkilökohtaisen tapaamisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Pääkumppanit

 

CA Technologies 

CA Technologies on maailman johtavia ohjelmistotoimittajia. CA:n ratkaisuilla suunnitellaan, testataan, hallinnoidaan ja varmistetaan yritysten ohjelmistokehitystä, niin hajautetuissa-, pilveen perustuvissa-, mobiileissa kuin mainframe-ympäristöissäkin. CA tarjoaa ratkaisuja mm. ketterän kehityksen, DevOpsin, tietoturvan ja mainframe-ratkaisuiden alueella. Lisätietoa osoitteessa: www.ca.com. Twitterissä @CAinc

Cisco

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Ciscon modernit ja moninaiset datakeskus- ja pilviratkaisut ovat suunniteltu tukemaan niin IT-toimintoja, kuin liiketoiminnan sujuvuutta sovellustietoisesti, luotettavasti ja tehokkaasti vahvassa yhteistyössä alan yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisätietoa Ciscosta http://newsroom.cisco.com ja www.cisco.fi

Hitachi

Hitachi on yksi maailman merkittävimmistä korkean teknologian yrityksistä. Hitachi Data Systems toteuttaa maailman parhaimpia IT-, tallennus- ja palvelinjärjestelmiä, konekeskusten verkkoja ja näiden konvergoituja järjestelmiä sekä sisällönhallinnan ja tiedon suojaamisen ratkaisuja – sekä niihin liittyviä palveluita. CGI ja Hitachi ovat pitkäaikaisia kumppaneita maailmanlaajuisesti.

Microsoft

Microsoft Azure on Microsoftin julkinen pilvialusta. Azurea voidaan käyttää sekä virtuaalipalvelinten alustana (Infrastructure as a Service, IaaS) että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana (Platform as a Service, PaaS). Microsoft Azure tarjoaa myös erilaisia valmiita pilvipalvelukomponentteja esimerkiksi suurten datamassojen analysointiin (Big Data) ja koneoppimiseen (Azure Machine Learning). Lisäksi Azure toimii monen Microsoftin oman pilvisovelluksen (Software as a Service, SaaS), kuten esimerkiksi Dynamics 365 palvelun alustana. Menestyäkseen digitaalisessa murroksessa organisaatiot tekevät yhteistyötä Microsoft Digital Advisory Services -palveluyksikön kanssa. Tehtävänämme on auttaa ja tukea organisaatiota, kun he uudistavat ja muuttavat toimintaansa liittyen asiakkaiden osallistamiseen, työntekijöiden työskentelyyn, liiketoimintamalleihin ja operatiiviseen toimintaan sekä uusiin tuotteisiin.

Oracle

Oracle tarjoaa integroidun kokonaisuuden kattaen liiketoimintasovellukset, tietokannat, palvelimet, tallennusratkaisut ja pilvipalvelut modernin liiketoiminnan alustaksi. Joustavuus on kriittinen menestystekijä lähes kaikille organisaatioille. Oracle tarjoaa laajan valikoiman ohjelmisto-, laitteisto- ja pilvitoimitusmalleja – mukaanlukien julkisen pilven, on-premise ja hybridi pilven ratkaisut – organisaation erilaisten teknologiatarpeiden kattamiseksi. Oracle Cloud tarjoaa edistyneet skaalautumis- ja turvaominaisuudet sekä teknisen ketteryyden asiakkaan liiketoiminnalle. Käyttäjät saavat selkeän kokonaiskuvan kaikesta käytettävissä olevasta tiedosta tehokkasti yksinkertaistettujen työnkulkujen avulla. Yli 420 000 asiakasta 145 maassa kiihdyttävät digitaalista muutostaan Oracle teknologian avulla.

Salesforce

Hello, we're Salesforce.
Salesforce perustettiin asiakkaiden menestyksen mahdollistamiseksi - 17 vuodessa pilvipalveluiden pioneerista on kasvamassa maailman 4. suurin ohjelmistoyritys. Suomessa Salesforcen asiakkaat ja kumppanit kehittävät liiketoimintaansa digitaalista teknologiaa hyödyntäen. Salesforce ratkaisut kattavat asiakassuhdehallinnan, myynnin automaation ja markkinoinnin lisäksi asiakaspalvelun sekä itsepalvelukanavat. Lue lisää >>

SAP

Maailman johtava liiketoimintaratkaisujen toimittaja SAP auttaa kaikenkokoisia yrityksiä ja toimialoja toimimaan paremmin. Tukitoiminnoista kulmahuoneeseen, varastosta myymälään, pöytäkoneesta mobiililaitteeseen – SAP auttaa ihmisiä ja organisaatioita toimimaan tehokkaammin yhdessä ja hyödyntämään liiketoimintatietoa entistä paremmin. SAP:n sovellukset ja palvelut auttavat yli 296 000 asiakasta yli 130 maassa toimimaan kannattavasti, uudistumaan jatkuvasti ja kasvamaan kestävästi. Lisätietoja www.sap.com ja www.sap.com/finland.

 

Muut kumppanit

BiiT

BiiT - We Build Customer Companies

BiiT kehittää  asiakkaitaan asiakaslähtoisemmäksi  Salesforce.com-alustan avulla. Asiakkaamme saavat hyötyjä koko myynti-, palvelu- ja tuotantoprosessin matkalta. Monipuoliset, laaja-alaiset ja huipputason ratkaisumme keskittyvät mm. Salesforcen CRM– ja Field Service -toiminnallisuuksien implementointi- ja kehityshankkeisiin, ketteriin mobiilisovelluksiin, moderniin Pardot-markkinointiautomaatioon, monipuoliseen ServiceMax-kenttätyökaluun – sekä kaikkien näiden eri järjestelmien kehitykseen ja käyttäjäkoulutukseen.

Wakaru

Wakaru auttaa asiakkaitaan parantamaan palveluitaan kehittämällä henkilöstön osaamista koulutusten avulla, konsultoimalla asiakasta prosessien kehittämisessä sekä mittaamalla asiakkaan palvelujen toimivuutta. 
 
Wakarun tuottamassa Oppia.fi – Oppimisen verkkokaupassa tarjotaan oppijalla luokkakoulutusta, asiantuntijatapahtumia, verkkokursseja, etäopetusta, webinaareja, e-kirjoja, e-kirjastoja ja muuta digitaalista sisältöä yli 40 toimittajan voimin: IT-palvelujohtaminen, projekti- ja portfoliojohtaminen, yritysarkkitehtuuri, hyvä hallintotapa, yksityisyyden suoja jne.